Curatati marul de cotor si stropiti-l cu zeama de lamaie sa nu se oxideze. Curatati hreanul.
Dati-le pe razatoarea mica, apoi amestecati-le cu zahar, sare si smantana, omogenizand bine.
Serviti-l cu friptura, sarmale, peste etc. sau simplu pe paine.
Puteti sa-l pastrati cateva zile la frigider, in recipient bine inchis, dar cu cat sta mai mult, cu atat devine mai iute- este de preferat sa-l consumati proaspat facut.
Acesti biscuitii sunt fragezi, cu aroma de lamaie si le sta bine printre ramurelele de brad. As fi putut sa ii tai pe toti cu...
Biscuiti cu lamaie pentru CraciunO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii