Curatati marul de cotor si stropiti-l cu zeama de lamaie sa nu se oxideze. Curatati hreanul.
Dati-le pe razatoarea mica, apoi amestecati-le cu zahar, sare si smantana, omogenizand bine.
Serviti-l cu friptura, sarmale, peste etc. sau simplu pe paine.
Puteti sa-l pastrati cateva zile la frigider, in recipient bine inchis, dar cu cat sta mai mult, cu atat devine mai iute- este de preferat sa-l consumati proaspat facut.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorUn tort deosebit cu o aroma fenomenala care iti incanta papilele gustative.
Tort AnamariaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii