Sos de Hrean

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

2 linguri cu varf de unt
amidon alimentar (faina) cat cuprinde sa se formeze un sos ceva mai grosut
2 linguri cu varf de smantana
2-3 linguri de hrean extra hot (cantitatea variaza dupa gustul fiecaruia)
sare
zahar (optional)
otet (optional)

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Se pune la topit untul intr-o craticioara. Se adauga amidonul sau faina, se face un rantas. Se stinge cu smantana si cu putina apa. Se lasa la fiert pana se ingroase. Se adauga apoi hreanul si se drege de sare. Acuma cine doreste poate sa puna otet si sa dreaga si de zahar.

Eu nu am folosit nici una nici alta. Am mai lasat la fiert putin. Cand sosul a fost destul de gros am stins aragazul. L-am servit peste feliile de sunca coapta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Sos de Hrean" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Sos de Hrean