Intr-o tigaie se caleste usturoiul zdrobit cu uleiul de masline pana incepe sa isi degaje aroma. Se adauga smantana. Se tine pe foc potrivit cateva minute sa scada si se adauga branza cu mucegai.
Se amesteca de cateva ori, se adauga putin piper si se lasa inca 5 minute.
Se tine sosul cald pana la servire.
Acest sos merge de minune cu o friptura de pui sau de vita dar merge foarte bine si cu peste.
Eu am servit cu pui la gratar.
Sosul si friptura trebuie sa fie la temperaturi apropiate.
Pofta buna
Acesti biscuitii sunt fragezi, cu aroma de lamaie si le sta bine printre ramurelele de brad. As fi putut sa ii tai pe toti cu...
Biscuiti cu lamaie pentru CraciunO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii