Intr-o tigaie se caleste usturoiul zdrobit cu uleiul de masline pana incepe sa isi degaje aroma. Se adauga smantana. Se tine pe foc potrivit cateva minute sa scada si se adauga branza cu mucegai.
Se amesteca de cateva ori, se adauga putin piper si se lasa inca 5 minute.
Se tine sosul cald pana la servire.
Acest sos merge de minune cu o friptura de pui sau de vita dar merge foarte bine si cu peste.
Eu am servit cu pui la gratar.
Sosul si friptura trebuie sa fie la temperaturi apropiate.
Pofta buna
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaE un mezel de casa tare bun si o alternativa minunata celor din comert. Rulada se poate tine la frigider timp de cateva...
Aperitiv rulada din carne tocata cu legumeMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii