Preparam "sosul alb clasic" astfel:
Se topeste untul intr-o tigaie, apoi se adauga faina si se prajeste usor, amestecand continuu, pana se dezlipeste de marginea tigaii.
Se adauga gradat laptele, amestecand bine pentru a elimina cocoloasele. Dupa ce ati incorporat tot laptele folositi in continuare numai telul.
Aduceti in clocot, batand continuu, pana ce sosul se leaga si devine omogen. Fierbeti la foc mic 2 min, amestecand.
Adaugati sare si piper dupa gust.
Se amesteca sosul fierbinte cu branza si se omogenizeaza bine.
Se serveste cu legume sau paste.
Pentru acest sos se poate folosi orice fel de branza cu aroma puternica.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii