Sos de Ardei Copti

Complexitate
redusa
Sos de Ardei Copti

Ingrediente

  • -4 ardei grasi
  • rosii sau de diferite culori
  • -4 catei mari de usturoi
  • -1 lingura ulei de masline
  • -2 linguri otet balsamic
  • -sare

Mod de preparare

Coaceti ardeii, presarati-i cu sare si lasati-i intr-o punga de plastic pana se racesc.
Curatati-i de pielita, cotor si seminte.

Puneti-i in robotul de bucatarie impreuna cu usturoiul, uleiul, otetul, putina sare si transformati totul intr-o pasta fina, de consistenta maionezei. Potriviti gustul de sare.
Sosul obtinut este foarte bun si are o aroma deosebita de ardei copt.

Puteti servi sosul simplu, pus pe paine sau in sendviciuri, ca o simpla gustare.
Puteti sa il serviti alaturi de salata de vinete sau de o friptura, chiftele, carnati prajiti ori carne la gratar, etc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob umplut

Drob umplut

Drob umplut
Ciorba de stevie cu omleta

Ciorba de stevie cu omleta

Ciorba de stevie cu omleta
Prajitura cu mere si crusta de nuci

Prajitura cu mere si crusta de nuci

Prajitura cu mere si crusta de nuci
Cele mai apreciate rețete
Hajos teszta (Haiose)
1
Dulciuri

Hajos teszta (Haiose)

Hajos teszta (Haiose)
Prajitura cu Mac si Ness
4
Dulciuri

Prajitura cu Mac si Ness

Prajitura cu Mac si Ness
Parteneri
Paine taraneasca ruseasca cu usturoi verde si ierburi de gradina
Bucataras.RO

Paine taraneasca ruseasca cu usturoi verde si ierburi de gradina

  Va aduc o reteta de paine cu o tehnica interesanta de a o prepara si cu un aluat aromat cu usturoi si verdeturi. Va...

Paine taraneasca ruseasca cu usturoi verde si ierburi de gradina
Drob de miel, reteta video
Culinar.RO

Drob de miel, reteta video

Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...

Drob de miel, reteta video
Negresa pufoasa de post
Gustos.RO

Negresa pufoasa de post

Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...

Negresa pufoasa de post