Coaceti ardeii, presarati-i cu sare si lasati-i intr-o punga de plastic pana se racesc.
Curatati-i de pielita, cotor si seminte.
Puneti-i in robotul de bucatarie impreuna cu usturoiul, uleiul, otetul, putina sare si transformati totul intr-o pasta fina, de consistenta maionezei. Potriviti gustul de sare.
Sosul obtinut este foarte bun si are o aroma deosebita de ardei copt.
Puteti servi sosul simplu, pus pe paine sau in sendviciuri, ca o simpla gustare.
Puteti sa il serviti alaturi de salata de vinete sau de o friptura, chiftele, carnati prajiti ori carne la gratar, etc.
Va aduc o reteta de paine cu o tehnica interesanta de a o prepara si cu un aluat aromat cu usturoi si verdeturi. Va...
Paine taraneasca ruseasca cu usturoi verde si ierburi de gradinaDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de post
Comentarii