Afinele curatate, spalate, se dau prin masina de tocat carne, dupa care se pun sa fiarba incet.
Se adauga zaharul si putina sare si se lasa sa fiarba amestecand ocazional, pana se ingroasa.
Cand este aproape gata se adauga vinul rosu.
Daca sosul nu s-a ingrosat destul putem adauga gelatina(pentru sosul de clatite)sau amidon dizolvat in putina apa rece.
Se consuma mai ales cu carnea de vanat, cu rasol de vita sau ca sos pentru clatite.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii