Afinele curatate, spalate, se dau prin masina de tocat carne, dupa care se pun sa fiarba incet.
Se adauga zaharul si putina sare si se lasa sa fiarba amestecand ocazional, pana se ingroasa.
Cand este aproape gata se adauga vinul rosu.
Daca sosul nu s-a ingrosat destul putem adauga gelatina(pentru sosul de clatite)sau amidon dizolvat in putina apa rece.
Se consuma mai ales cu carnea de vanat, cu rasol de vita sau ca sos pentru clatite.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii