Untul se topeste intr-o tigaie de teflon, dupa care se adauga mustarul si se amesteca in continuu pentru incorporare. Dupa ce s-au incorporat bine cele doua ingrediente se adauga smantana si se amesteca continuu.
Se condimenteaza sosul cu sare si piper dupa gust, dupa care se adauga curry. Dupa ce am adaugat curry, acesta se incorporeaza bine, dupa care se mai lasa putin pe foc si se opreste.
Sosul se serveste cald sau rece, alaturi de diferite preparate cu carne, orez, legume... etc
Eu l-am servit langa ficatei cu cartofi.
Pofta buna!!!
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii