Fructele de padure se pun intr-o craticioara impreuna cu zaharul. Se dau la foc potrivit pana se dezgheata si zaharul este complet topit. Se mai lasa cateva minutre pe foc, timp in care se mai zdrobesc fructele putin cu lingua de lemn. Se ia de pe foc, se pun in vasul mixerului plonjor. Se adauga coaja de lamaie si se pulseaza pana obtinem piureul de fructe.
Se adauga apoi iaurtul si frunzele de menta tocate foarte marunt, se mai pulseaza de cateva ori si gata sosul.
Se serveste deasupra waffels-urilor decorate cu frisca, sau la clatite cu branza .... etc.
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii