Fructele de padure se pun intr-o craticioara impreuna cu zaharul. Se dau la foc potrivit pana se dezgheata si zaharul este complet topit. Se mai lasa cateva minutre pe foc, timp in care se mai zdrobesc fructele putin cu lingua de lemn. Se ia de pe foc, se pun in vasul mixerului plonjor. Se adauga coaja de lamaie si se pulseaza pana obtinem piureul de fructe.
Se adauga apoi iaurtul si frunzele de menta tocate foarte marunt, se mai pulseaza de cateva ori si gata sosul.
Se serveste deasupra waffels-urilor decorate cu frisca, sau la clatite cu branza .... etc.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii