Usturoiul se rade pe razatoarea cu gauri mici. Se pun toate ingredientele intr-un castron mai mic si se amesteca cu furculita. Daca vreti, puteti pune totul la blender sau amesteca cu mixerul.
Se acopera castronul cu pelicula transparenta si se da la frigider cel putin 1 ora! Este un sos foarte bun ca garnitura la cartofi prajiti, sau pregatiti la cuptor, sau chiar la fripturi sau gratare. De asemenea, puteti dubla cantitatile ingredientelor!
Pofta Buna!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPrajitura este una delicioasa. Am facut un blat cu nuci, apoi un strat de ciocolata neagra, nuci prajite si o crema din...
Desert prajitura cu crema mascarpone, piure de castane si nuciEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii