Sos Condimentat cu Dovlecei si Paste

Postat pe: 28-12-2011
(0)

Ingrediente

Pentru sos:
2 cani dovlecel ras
1 ceapa, tocata marunt
1- 2 catei de usturoi tocati
1 cana sos de rosii
2 lingurite ulei de masline
1/4 lingurita maghiran
1/4 lingurita ardei iute, maruntit, optional
1/4 lingurita rozmarin uscat
1/2 lingurita zahar
sare
250 g paste fainoase (farfalle), fierte

Mod de preparare

Caliti in uleiul incins ceapa, usturoiul si dovlecelul, amestecand mereu, pana cand dovlecelul este moale.
Adaugati sosul tomat si restul ingredientelor- maghiranul, ardeiul iute, optional, rozmarinul, zaharul - si lasati sa fiarba 10 min, la foc mic, amestecand continuu.

La sfarsit sarati si piperati, dupa gust. Intre timp, fierbeti pastele conform cu instructiunile de pe pachet si scurgeti. Serviti cat este cald; portionati in farfurii pastele si turnati sosul peste ele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Sos Condimentat cu Dovlecei si Paste" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Sos Condimentat cu Dovlecei si Paste