Sos Ciperci

Postat pe: 08-08-2010
(1)

Ingrediente

2 batoane branza topita cu marar
o cutie de ciuperci
100 g unt
200 ml lapte
sare
piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Intr-o tigaie puneti untul si lasati-l sa se incinga.

In prealabil scurgeti ciupercile de zeama si, cand untul e topit, puneti ciupercile sa se prajeasca. Intr-o cratita rasturnati laptele si lasati-l sa se incalzeasca. Luati cratita de pe foc si rasturnati branza topita amestecand cu o sarma pana cand branza se dizolva. Dupa gust, adaugati sare si piper. Puneti cratita inapoi la foc moderat si rastornatii ciupercile deja prajite, amestecand mereu pana cand vedeti ca se ingroasa.

Se pot servi cu orce tip de carne, dar eu il prefer cu pui la cuptor. Daca se raceste, se poate incalzi in cuptorul cu microunde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Sos Ciperci" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

xanora
•  21.05.2012 22:57:57

Cum mai poti pune sare daca folosesti branza topita? Asta e un sos pt orice fel de carne fripta pe jar sau gril, puiul la cuptor nu mai este asa de sec!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Sos Ciperci