Intr-o tigaie puneti untul si lasati-l sa se incinga.
In prealabil scurgeti ciupercile de zeama si, cand untul e topit, puneti ciupercile sa se prajeasca. Intr-o cratita rasturnati laptele si lasati-l sa se incalzeasca. Luati cratita de pe foc si rasturnati branza topita amestecand cu o sarma pana cand branza se dizolva. Dupa gust, adaugati sare si piper. Puneti cratita inapoi la foc moderat si rastornatii ciupercile deja prajite, amestecand mereu pana cand vedeti ca se ingroasa.
Se pot servi cu orce tip de carne, dar eu il prefer cu pui la cuptor. Daca se raceste, se poate incalzi in cuptorul cu microunde.
Este unul din aperitivele mele preferate. De obicei, prepar si niste tartine pe care le umplu cu aceasta pasta, dar de data...
Pasta de ton cu ceapa rosie si castravecioriDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta video
Comentarii