Sos Bechamel

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 linguri unt
  • 5 linguri faina
  • 5 l lapte
  • putina nucsoara
  • un galbenus
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se pune intr-o oala untul sa se topeasca, se adauga faina si se caleste putin amestecand bine cu telul de sosuri sa nu se faca cocoloase. Apoi se adauga putin cate putin laptele amestecand incontinuu, condimentele si cand se ia de pe foc se adauga galbenusul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc