Sos alb de Usturoi

Postat pe: 25-07-2010
(1)

Ingrediente

2-4 catei usturoi (romanesc)
1 cana de smantana/iaurt
• Condimente: Sare, piper, eventual delikat

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
Se curata si se da prin razatoare Usturoiul, sau se zdrobeste intr-o piua. (pentru aspect, textura si consistenta se poate adauga si un catel de usturoi taiat in cubulete foarte marunte)

Se adauga smantana, si se amesteca bine. Se adauga sare si piper.
Se poate adauga delikat pentru o aroma interesanta, dar sosul va deveni galbui, nu alb.

Se creaza o pasta, ca un sos.
Daca e prea groasa, se poate adauga un pic de apa, dupa preferinte. In loc de Smantana se poate folosi lapte sau iaurt, dar consistenta va fi diferita, mai fluida.

Recomandat la gratare, carnuri, sau cartofi pai.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Sos alb de Usturoi" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

dark_lady
•  06.08.2010 11:55:48

... :-)) ... :-))

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Sos alb de Usturoi