Se curata si se da prin razatoare Usturoiul, sau se zdrobeste intr-o piua. (pentru aspect, textura si consistenta se poate adauga si un catel de usturoi taiat in cubulete foarte marunte)
Se adauga smantana, si se amesteca bine. Se adauga sare si piper.
Se poate adauga delikat pentru o aroma interesanta, dar sosul va deveni galbui, nu alb.
Se creaza o pasta, ca un sos.
Daca e prea groasa, se poate adauga un pic de apa, dupa preferinte. In loc de Smantana se poate folosi lapte sau iaurt, dar consistenta va fi diferita, mai fluida.
Recomandat la gratare, carnuri, sau cartofi pai.
Placintele cu branza sunt un deliciu rustic, cu un echilibru perfect intre gustul bogat al branzei si textura frageda a...
Placinte cu branza - un deliciu rustic perfectFursecuri cu migdale, un desert simplu și delicios, cu unt și migdale crocante. Perfecte pentru a fi savurate alături de o...
Fursecuri cu migdale - un desert simplu si deliciosSalata asortata de iarna este o muratura pe care o pregatesc in fiecare an, deoarece se insoteste foarte bine cu fripturi,...
Salata asortata de iarna - o muratura delicioasaAm crescut cu porumb, am crescut cu mamaliga. Era mancarea cea mai indragita din copilaria mea. Nu am decat amintiri frumoase...
Supa de porumbDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii