Pesto Genovese

Postat pe: 08-10-2008
(4)

Ingrediente

Pentru 1 legatura busuioc mai punem jumatate catel de usturoi
30-40 gr grana rasa
40 gr pinolii
4-6 linguri de ulei masline
sare

Mod de preparare

Se spala bine frunzele de busuioc, se pin la uscat pe un prosop, se prepara intr-un mojar sau cu mixerul.

Se pun frunzele mai intai cu sarea si cu usturoiul, se zdrobesc si se piseaza bine, dupa adaugam branza si uleiul de masline.

Se pun in recipiente din plastic sau borcanele mici inchise ermetic si se pastreaza pentru o saptamana la frigider si pentru mai mult timp la congelator.
Se serveste cu paste sau diferite mancaruri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pesto Genovese" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

ileanaily
•  03.04.2009 18:41:47

si grana ce este

ileanaily
•  03.04.2009 18:39:51

ce este pinoli ...s-au sub ce denumire se gaseste la magazin

stefy
•  11.10.2008 21:46:13

sunt semintele de la conurile de pin

lucia_bp
•  11.10.2008 11:16:57

Ce sunt aceeia"pinollii"?

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pesto Genovese