Puneti toate ingredientele intr-un blender si pulsati pana obtineti o pasta fina dupa plac. Acoperiti sau puneti intr-un borcan si tineti in frigider.
Acest pesto a devenit preferatul meu. Ieri am facut o iesire in Muntii Rodnei. La masa pregatita de bunica pe langa alte preparate a avut aceasta pasta delicioasa si sanatoasa. Garnitura principala cu care a fost servita a fost o selectie de legume coapte (a folosit doar leurda si ulei de seminte de dovleac facut de casa).
Mi-a placut foarte mult si automat mi-a venit inspiratia la multitudinea de retete la care poate fi folosit acest pesto. Sunt convinsa ca merge atat cu legume, paste sau peste cat si in unele mancaruri sau ciorbe. Sper sa il incercati.
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii