Pesto Di Rucola

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Pesto Di Rucola

Ingrediente

  • - 150 gr rucola
  • - 30 gr pinolii
  • - 4 linguri ulei masline
  • - branza rasa (grana padana
  • parmigiana etc)
  • - sare

Mod de preparare

Curatam rucola de codite, spalam bine si lasam sa se scuga de apa. Eu le-am uscat cu insalatiera(scurge apa de la salata).
Punem toate ingredientele in mixer si rezulta un bun pesto pentru paste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Cele mai apreciate rețete
Chisca umpluta cu crupe albe
1
Mancaruri cu carne

Chisca umpluta cu crupe albe

Chisca umpluta cu crupe albe
Prajitura cu foi si gem de prune
2
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Prajitura Cappuccino
3
Dulciuri

Prajitura Cappuccino

Prajitura Cappuccino
Bomboane cu Visine din Visinata
4
Dulciuri

Bomboane cu Visine din Visinata

Bomboane cu Visine din Visinata
Savarine cu frisca
5
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Parteneri
Salata de hrisca
Bucataras.RO

Salata de hrisca

Salata de hrisca
Poale-n brau (branzoaice)
Culinar.RO

Poale-n brau (branzoaice)

In Muntenia li se spune branzoaice, in Moldova Poale-n brau, dar sunt bune oricum le-ai spune.

Poale-n brau (branzoaice)
Tort cu crema de clementine si cappucino
Gustos.RO

Tort cu crema de clementine si cappucino

Blatul: Topiti pe baie de aburi ciocolata impreuna cu untul, le lasati sa se racoreasca.

Tort cu crema de clementine si cappucino