Ingrediente
● 150 gr rucola |
● 30 gr pinolii |
● 4 linguri ulei masline |
● branza rasa (grana padana |
● parmigiana etc) |
● sare |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
20min
Curatam rucola de codite, spalam bine si lasam sa se scuga de apa. Eu le-am uscat cu insalatiera(scurge apa de la salata).
Punem toate ingredientele in mixer si rezulta un bun pesto pentru paste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Pesto Di Rucola" nu uita sa ii faci un review.
Punem toate ingredientele in mixer si rezulta un bun pesto pentru paste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Pesto Di Rucola" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
Set pentru Smoothie si Inghetata, SICS- C9500 pentru gama C9500
- 20 %
399.99 lei
319.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Tortellini cu spanac in sos de rosii cu oua ochiuri
Osso bucco milanez
Oua posate in sos de rosii cu ardei copt si chiftelute
Bulete de branza si cartofi
Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Cornuri cu carnati
Placinta cu branza si gris
Chec umplut cu gem de fructe de padure si ciocolata
Tort aperitiv cu dovleac, crema de branza si mazare
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Rata pe varza acra
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: andraconstantinescu
-
Ciorba dreasa cu oua si perisoare din legume
Concurs - Reteta Lunii / Autor: anisoara67
-
Ciorba de fasole in bol de paine
Concurs - Reteta Lunii / Autor: anisoara67
-
Placinta rulata cu mere si dovleac placintar
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: andraconstantinescu
-
Prajitura cu branza si blat de cacao razuit (Rudy)
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: andraconstantinescu
-
Prajitura saseasca cu branza si stafide
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: andraconstantinescu