Mujdei `strong`

Postat pe: 25-07-2010
(4)

Ingrediente

2-4 catei usturoi romanesc
3-5 linguri Ulei
• Condimente: Sare, piper

Mod de preparare

Se curata si se da prin razatoare Usturoiul, sau se zdrobeste intr-o piua. (pentru aspect, textura si consistenta, se poate adauga si un catel de usturoi taiat in cubulete Foarte marunte)
Se adauga uleiul si peste se pune apa in cantitate un pic mai mare.
Se adauga sare si piper si se amesteca bine.
Se lasa 10 minute.

Continutul trebuie sa aiba o consistenta usor vascoasa.
Este ideal pentru gratare, carnuri fripte sau cartofi pai. Poate fi folosit si la supe/fripturi grase.
Daca usturoiul e de calitate, mujdeiul va fi puternic. O lingura luata sec, ar trebui sa va dea lacrimile, si sa creeze o infinita pofta de mancare. De asemenea, sa nu uitam ca usturoiul e un detixificator si anti-oxidant care distruge radicalii liberi si hidrocarburile saturate ce se creaza in carnea prajita, deci e esential pentru sanatate. ;)
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Mujdei `strong`" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

cartederetete.ro
•  15.02.2011 00:40:45

asa il facem si noi si il mananc cu lingurita!!!

ralukiss8
•  11.12.2010 14:28:42

asta e reteta bunicii, super bun

dark_lady
•  06.08.2010 11:53:43

imi place asa de mult mujdeiul ... ca l-as pune aproape pe orice ... :-))
bine ... va nu merge la orice ... dar pe carnea la gratar ... sau pe cartofii prajiti ... sau pe puiul cu cartofi la cuptor ... ii suuuuuuuuuuuuuuuuppppppper ... de bun ...sau pe pestele prajit cu mamaliga ....... :-))
\:-D/

madallina
•  02.08.2010 12:54:05

imi place mujdeiul tare mult,iar acesta se pare ca este bunut

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Mujdei `strong`