Curatati usturoiul si maruntiti putin usturoiul verde (inclusiv frunzele).
Puneti intr-un blender sau procesor alimentar impreuna cu sarea, apa si uleiul.
Mixati pana la consistenta de pasta.
Transferati intr-un bol si inglobati atata apa cat sa ajungeti la consistenta dorita sau cat de usturoiat vreti sa fie mujdeiul. Omogenizati bine.
Pastrati mujdeiul acoperind bolul cu o folie alimentara pana la servire (indiferent de cat timp trece de la prepararea mujdeiului pana la servire, acoperiti bolul in care se pastreaza mujdeiul cu o folie pentru a nu se oxida; oxidarea mujdeiului schimba gustul acestuia).
Serviti cu legume, peste si preparate din peste, carne pregatita la cuptor sau la gratar, etc.
Daca nu aveti blender sau procesor puteti prepara mujdeiul folosind un mojar.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaTartele cu fructe sunt preferatele începutului de vară, pentru gustul lor deosebit și pentru că sunt pufoase și...
Desert tarta cu caiseMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii