Mujdei cu Smantana

Complexitate
redusa
Mujdei cu Smantana

Ingrediente

  • 4-5 catei usturoi
  • zeama de lamaie
  • 1 lingurita sare
  • 2 lingurite pasta gulyas dulce (daca nu aveti se poate pune 1/4 lingurita boia dulce sau pasta de ardei)
  • ulei
  • 400 gr smantana

Mod de preparare

Usturoiul il pisam (sau dam pe razatoarea fina ) adaugam la el 1 lingurita sare si apoi cu circa 100 ml ulei il frecam pana devine ca o maioneza (uleiul il adaugam treptat).

Punem usturoiul frecat intr-un vas, adaugam la el zeama de la o jumate de lamaie si 2 lingurite de pasta de gulyas dulce si cei 400 gr de smantana.

Amestecam totul bine si putem servi la orice friptura. Acest tip de mujdei nu este atat de tare ca si mujdeiul clasic.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate