Carnea slaba de vitel se impaneaza cu slanina (vezi metoda de impanare cu slanina) si se pune intr-un vas inalt.
Otetul se da in clocot, se adauga vinul, condimentele si se toarna marinata asa fierbinte peste carne.
Dupa ce se raceste, se lasa la frigider 3-4 zile
Frecarea carnii cu condimente, la putin timp inainte de a o pune in tava, nu da rezultatele scontate.
Carnea ar trebui sa stea intr-o marinata (bait) pregatita corespunzator cel putin cateva ore, ba chiar 4-5 zile, dupa spusele specialistilor, intr-o camara rece sau in frigider.
Atunci devine fragada, pufoasa si aromata, iar dupa preparare, va fi cu siguranta, zemoasa si gustoasa.
Intr-un vas, se pun untura moale, zaharul, oul si laptele. Se amesteca bine cu ajutorul unui mixer, apoi se adauga faina...
Prajitura cu foi si gem de pruneSe separă galbenusurile de albusuri. Peste gălbenușuri se pune cu un praf de sare. Sarea va intensifica culoarea lor....
Savarine cu friscaPrajitura Tosca are o combinație de texturi ce te cuceresc atât vizual cât și ca gust. Blatul din albușuri cu mac și...
Prajitura Tosca
Comentarii
Adaugă comentariu