Carnea slaba de vitel se impaneaza cu slanina (vezi metoda de impanare cu slanina) si se pune intr-un vas inalt.
Otetul se da in clocot, se adauga vinul, condimentele si se toarna marinata asa fierbinte peste carne.
Dupa ce se raceste, se lasa la frigider 3-4 zile
Frecarea carnii cu condimente, la putin timp inainte de a o pune in tava, nu da rezultatele scontate.
Carnea ar trebui sa stea intr-o marinata (bait) pregatita corespunzator cel putin cateva ore, ba chiar 4-5 zile, dupa spusele specialistilor, intr-o camara rece sau in frigider.
Atunci devine fragada, pufoasa si aromata, iar dupa preparare, va fi cu siguranta, zemoasa si gustoasa.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii