Se taie rondele sau se da pe razatoarea mare morcovul, telina usturoiul.
Se amesteca cu restul ingredientelor si se toarna peste carnea pusa intr-un vas, avand grija ca aceasta sa fie complet acoperita de bait.
Se da la frigider de seara pana dimineata.
Se foloseste fara sa se spele.
Este una din cele mai vechi metode de maturizare a carnii
Marinata (baitul) acra in care se tine carnea timp de 4-5 zile(dupa spusele specialistilor. Eu nu am indraznit sa o tin mai mult de 21/2 zile) poate fi pregatita din otet de vin diluat cu apa, din vin sec, lapte dulce si prins ori iaurt.
Alegerea este conditionata de gustul personal, precum si de mancarea pe care dorim sa o pregatim.
Carnea de porc poate fi tinuta in lapte, numai cateva ore inainte de a fi fripta sau inabusita, dar si ea poate fi marinata(tinuta in bait) in otet sau in vin la fel ca si carnea de oaie sau de vita.
Mancare va semana atunci la gust cu vanatul ! ! !
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorCornulete cu mac sunt fragede si aromate, umplute cu mac aromat din abundenta sunt o reteta perfecta pentru Craciun....
Cornulete cu mac de CraciunReteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.
Tort Diplomat
Comentarii