Marinata pentru Carne de Oaie

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

Pentru 1 kg de carne avem nevoie de:
1 pahar(250 ml) de apa, fiarta si racita
2/3 pahar de otet de vin sau 1/2 pahar de vin rosu sec, eventual cu 1/2 pahar de otet de vin si 1/2 sticla de bere
2 cepe
3 frunze de dafin
10 boabe de piper
2-3 catei de usturoi zdrobiti

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele foarte bine. Se pune carnea intr-un vas si peste ea se toarna baitul, avand grija sa fie acoperita complet de marinata (eventual se aseaza peste carne o greutate) si se da la frigider 2-4 zile.

Carnea se foloseste la preparare fara sa se spele.
In special carnea de oaie, care are un gust si miros specific si pronuntat, se recomanda sa fie marinata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Marinata pentru Carne de Oaie" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

jasper
•  25.02.2010 00:10:41

asa este

micutzu2
•  18.07.2009 16:32:40

stiu ca multa lume nu agreaza usturoiul dar e ingredient de baza pt baituri si cimbru mai ales pt carnea de oaie

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Marinata pentru Carne de Oaie