Marinata pentru Carne de Oaie

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

Pentru 1 kg de carne avem nevoie de:
1 pahar(250 ml) de apa, fiarta si racita
2/3 pahar de otet de vin sau 1/2 pahar de vin rosu sec, eventual cu 1/2 pahar de otet de vin si 1/2 sticla de bere
2 cepe
3 frunze de dafin
10 boabe de piper
2-3 catei de usturoi zdrobiti

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele foarte bine. Se pune carnea intr-un vas si peste ea se toarna baitul, avand grija sa fie acoperita complet de marinata (eventual se aseaza peste carne o greutate) si se da la frigider 2-4 zile.

Carnea se foloseste la preparare fara sa se spele.
In special carnea de oaie, care are un gust si miros specific si pronuntat, se recomanda sa fie marinata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Marinata pentru Carne de Oaie" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

jasper
•  25.02.2010 00:10:41

asa este

micutzu2
•  18.07.2009 16:32:40

stiu ca multa lume nu agreaza usturoiul dar e ingredient de baza pt baituri si cimbru mai ales pt carnea de oaie

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Marinata pentru Carne de Oaie