Marinata (bait), pentru carne de vinat si berbec

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

50 ml ulei
100 g ceapa
3 - 4 catei de usturoi
40 g sare
2 g piper pisat
1 fir cimbru
3 foi dafin
1-2 lamai

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
Carnea se taie in bucati potrivite de circa 200 g astfel incit componentele sa patrunda cu usurinta pentru aromatizare si fezandare. Carnea, dupa ce a fost curatata de tendoane si pielita, se bate usor cu ciocanul de snitele de 3-4 ori si se lasa in bait, acoperita, 2-3 ore, la rece. Cand se pune carnea la fript, se scurge si se sterge usor. Cand este aproape fripta se adauga ingredientele din bait pentru gust si aroma.
Daca nu dorim s-o pregatim urgent, poate sa se pastreze la rece in bait cca. 24 ore, fezandindu-se mai bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Marinata (bait), pentru carne de vinat si berbec" nu uita sa ii faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

djprometeu
•  30.01.2009 14:09:39

2-3 ore este insuficient pentru o carne de vanat sa se fezandeze. cel putin 24-48 de ore ar trebuii sa stea. puneti si putin vin in marinata, va avea un gust mai bun.va garantez!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Marinata (bait), pentru carne de vinat si berbec