Ingrediente
● 50 ml ulei |
● 100 g ceapa |
● 3 - 4 catei de usturoi |
● 40 g sare |
● 2 g piper pisat |
● 1 fir cimbru |
● 3 foi dafin |
● 1-2 lamai |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
10min
Carnea se taie in bucati potrivite de circa 200 g astfel incit componentele sa patrunda cu usurinta pentru aromatizare si fezandare. Carnea, dupa ce a fost curatata de tendoane si pielita, se bate usor cu ciocanul de snitele de 3-4 ori si se lasa in bait, acoperita, 2-3 ore, la rece. Cand se pune carnea la fript, se scurge si se sterge usor. Cand este aproape fripta se adauga ingredientele din bait pentru gust si aroma.
Daca nu dorim s-o pregatim urgent, poate sa se pastreze la rece in bait cca. 24 ore, fezandindu-se mai bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Marinata (bait), pentru carne de vinat si berbec" nu uita sa ii faci un review.
Daca nu dorim s-o pregatim urgent, poate sa se pastreze la rece in bait cca. 24 ore, fezandindu-se mai bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Marinata (bait), pentru carne de vinat si berbec" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 30.01.2009 14:09:39
2-3 ore este insuficient pentru o carne de vanat sa se fezandeze. cel putin 24-48 de ore ar trebuii sa stea. puneti si putin vin in marinata, va avea un gust mai bun.va garantez!