Se pun toate ingedientele in paharul mixerului vertical si mixam la viteza maxima 7 minute. Daca nu este pe placul nostru mai adaugam 1 lingura de ulei si mai mixam.
Se serveste rece, caci mixerul o incalzeste si gustul nu va fi la fel de bun ca atunci cind ati pastrat-o in frigider putin.
De ce este buna:
Laptele in aceeasi cantitate cu oul (pe care il inlocuieste) are mai putin colesterol, dar este mai bogat in calciu si saruri minerale
Curcuma se stie ca are calitati care previn cancerul in special cel de sin dar si cel gastro intestinal.
Reteta inventata de catre un tinar cercetator Marco Binachi, autorul a doua carti in care prezinta alimentele care previn cancerul si retete care se pot realiza cu aceste alimente.
El lucreaza ca cercetator la institutul de oncologie moleculara din Milano (Istituto f. i. r. c. di Oncologia Molecolare, Milano) si colaboreaza cu fundatia Umberto Verronesi, cu scolile profesionale de bucatari impreuna cu care creeaza aceste retete.
Este si un divulgator stiintific caci merge prin scoli si impartaseste copiilor ceste cunostinte dar la nivelul lor, ii invata sa manince sanatos, le explica ca de fapt si cel mai simplu si putin important gest in bucatarie este de fapt important si ei chiar fac "cercetare" si biologie moleculara uneori fara sa stie.
Face impreuna cu copii experimente didactice ca sa le atraga atentia si sa ii faca curiosi.
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii