Puneti oul necojit intr-un castron cu apa fierbinte de la robinet si lasati-l sa se incalzeasca 3 min. Procedand astfel, el va deveni mai spumos la preparare. Spargeti oul si puneti-l in vasul unui robot de bucatarie sau al unui blender adaugand mustarul, sucul de lamaie, sarea si piperul.
Separat, amestecati intr-un bol uleiul de rapita (floarea- soarelui) si pe cel de masline. Cu motorul pornit picurati incet amestecul de ulei in vasul robotului sau al blenderului, in cel mai putin timp de 1 min, pana cand se formeaza o compozitie groasa, cremoasa si foarte spumoasa.
Scoateti compozitia si puneti-o in castronul pentru servit, ingloband in ea 1 lingura de apa fierbinte si usturoiul zdrobit sau cuisoarele proaspat macinate.
Potriviti gustul de sare, piper, mustar si omogenizati bine.
Folositi imediat sau puteti pastra la frigider, intr-un recipient etans, timp de cel mult 3 zile.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii