Puneti oul necojit intr-un castron cu apa fierbinte de la robinet si lasati-l sa se incalzeasca 3 min. Procedand astfel, el va deveni mai spumos la preparare. Spargeti oul si puneti-l in vasul unui robot de bucatarie sau al unui blender adaugand mustarul, sucul de lamaie, sarea si piperul.
Separat, amestecati intr-un bol uleiul de rapita (floarea- soarelui) si pe cel de masline. Cu motorul pornit picurati incet amestecul de ulei in vasul robotului sau al blenderului, in cel mai putin timp de 1 min, pana cand se formeaza o compozitie groasa, cremoasa si foarte spumoasa.
Scoateti compozitia si puneti-o in castronul pentru servit, ingloband in ea 1 lingura de apa fierbinte si usturoiul zdrobit sau cuisoarele proaspat macinate.
Potriviti gustul de sare, piper, mustar si omogenizati bine.
Folositi imediat sau puteti pastra la frigider, intr-un recipient etans, timp de cel mult 3 zile.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii