Maioneza `fait maison`

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 galbenus de ou
  • 1 lingura sau lingurita de mustar de Dijon
  • sare, piper
  • ulei cat cuprinde

Mod de preparare

Intr-un bol, se pune galbenusul, se adauga mustarul, sarea si piperul si se amesteca. Cu ajutorul unei furculite sau pentru cei care au, un batator electric (cred ca asa i se spune) se amesteca si se adauga ulei putin cat de putin pentru "a prinde".

Dupa ce ati "urcat" maioneza, puteti sa o asezonati in felul vostru (un pic de usturoi, boia, verdeata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate