Intr-un bol, se pune galbenusul, se adauga mustarul, sarea si piperul si se amesteca. Cu ajutorul unei furculite sau pentru cei care au, un batator electric (cred ca asa i se spune) se amesteca si se adauga ulei putin cat de putin pentru "a prinde".
Dupa ce ati "urcat" maioneza, puteti sa o asezonati in felul vostru (un pic de usturoi, boia, verdeata.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii