Maioneza `fait maison`

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 galbenus de ou
  • 1 lingura sau lingurita de mustar de Dijon
  • sare, piper
  • ulei cat cuprinde

Mod de preparare

Intr-un bol, se pune galbenusul, se adauga mustarul, sarea si piperul si se amesteca. Cu ajutorul unei furculite sau pentru cei care au, un batator electric (cred ca asa i se spune) se amesteca si se adauga ulei putin cat de putin pentru "a prinde".

Dupa ce ati "urcat" maioneza, puteti sa o asezonati in felul vostru (un pic de usturoi, boia, verdeata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Cele mai apreciate rețete
Cum Se Fac Jumarile din Slanina / Fleica de Porc
1
Aperitive

Cum Se Fac Jumarile din Slanina / Fleica de Porc

Cum Se Fac Jumarile din Slanina / Fleica de Porc
Prajitura Tosca
3
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Prajitura cu foi si gem de prune
4
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Prajitura cu alune si cafea
5
Dulciuri

Prajitura cu alune si cafea

Prajitura cu alune si cafea
Parteneri
Cus-cus cu nuci si pesmet
Bucataras.RO

Cus-cus cu nuci si pesmet

Vazut la madi-marin. Bun bun.

Cus-cus cu nuci si pesmet
Poale-n brau (branzoaice)
Culinar.RO

Poale-n brau (branzoaice)

In Muntenia li se spune branzoaice, in Moldova Poale-n brau, dar sunt bune oricum le-ai spune.

Poale-n brau (branzoaice)
Tort Dobos (mic)
Gustos.RO

Tort Dobos (mic)

Tort Dobos (mic)