Ketchup din Sfecla Rosie (Vegan si Gluten Free)

Postat pe: 18-11-2014
(0)

Ingrediente

2 sfecle rosii gata coapte / fierte si curatate (cca 200 gr in total)
1/2 ceapa mixata/rasa/tocata (eu nu am pus)
1-2 catei de usturoi (eu nu am pus)
1 lingurita de otet de mere
maxim 1 lingurita rasa de zahar sau miere
putin cimbrisor (timo) uscat
1/4 de lingurita de scortisoara macinata
tabasco (e in reteta originala eu am pus o lingurita cu mustar iute)
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
Am mixat in blender, mixer vertical sau ras pe razatoarea fina sfecla impreuna cu ceapa si usturoiul (daca alegeti sa puneti ceapa si usturoi, eu nu am pus) si am adagat restul ingredientelor. Le-am mai mixat o tura, eu am folosit mixerul vertical, si am lasat la rece.
Si reteta asta ca si cea de chiftelute din linte si cus cus este tot una publicata de Marco Bianchi. Eu am facut micile mele modificari.

eu am servit acest sos cu Chiftele din linte si cous cous si Maioneza din avocado.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ketchup din Sfecla Rosie (Vegan si Gluten Free)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ketchup din Sfecla Rosie (Vegan si Gluten Free)