Se caleste ceapa cu bacon cca 10 min. Apoi se adauga restul ingredientelor si apa. Se da la foc mediu cca 2,5 - 3 ore, apoi se mixeaza cu un blainder.
Se serveste cald cu coaste de porc, aripioare de pui, cotlete de berbecut. Stiu reteta suna ciudata, dar am incercat-o personal si este nemaipomenita.
Pofta buna!
Apropo, sunt bucatar!

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii