Ingrediente
● pentru 5 l de sos |
● ceapa 500 gr |
● bacon 250 gr |
● vin rosu 250 ml |
● wachester sos 50 ml |
● soia sos 50 ml |
● tabasco 20 ml |
● otet din vin rosu 200 ml |
● vin rosu 1000 ml |
● tomato past 200 gr |
● zahar brun 750 gr |
● miere 75 gr |
● sare |
● piper |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
3h
Se caleste ceapa cu bacon cca 10 min. Apoi se adauga restul ingredientelor si apa. Se da la foc mediu cca 2,5 - 3 ore, apoi se mixeaza cu un blainder.
Se serveste cald cu coaste de porc, aripioare de pui, cotlete de berbecut. Stiu reteta suna ciudata, dar am incercat-o personal si este nemaipomenita.
Pofta buna!
Apropo, sunt bucatar! Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta BBQ Sos" nu uita sa ii faci un review.
Se serveste cald cu coaste de porc, aripioare de pui, cotlete de berbecut. Stiu reteta suna ciudata, dar am incercat-o personal si este nemaipomenita.
Pofta buna!
Apropo, sunt bucatar! Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta BBQ Sos" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
iuliajewel
• 03.04.2011 15:16:31
Nu suna deloc ciudat reteta: este chiar un sos adevarat care insoteste gratarelile - ba se si unge carnea in timp ce sta la gratar cu sosul acesta...Este foarte bun si e o varianta a sosului brun - care, bucatar fiind, stii cat de greu se face :))
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 07.02.2012 00:37:46
pana la urma cat vin rosu?