Curata coaja, inlatura samburii si taie perele cubulete potrivite;
Amesteca-le intr-un bol cu fresh-ul de lamaie si zaharul gelifiant si adauga-le in Crock Pot 4,7 L Digital;
Adauga scortisoara batoane, anasonul stelat si cuisoarele;
Amesteca bine, pune capacul si seteaza timpul de 2 ore si programul “high”;
Cu 10 min inainte de final adauga gellfix-ul si amesteca bine;
Odata incheiat programul de gatit, toarna compozitia in borcane fara sa le pui capacul;
Lasa compozitia sa se raceasca si pune-o in frigider – peste cateva ore vei avea o dulceata de pere minunata;
Pofta buna !
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaEste o mancare atat de buna si consistenta. M-am gandit bine inainte sa fac aceasta reteta de post, mancare de ciuperci cu...
Reteta de post, mancare de ciuperci cu cartofi cu legume si boiaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii