Salata de toamna cu dovleac copt

Postat pe: 01-11-2018
(0)

Ingrediente

400 g dovleac placintar copt
150 g branza halloumi
miezul de la 6 nuci
2 lg mix de seminte ( floarea soarelui, dovleac, in, canepa)
2 lg ulei de masline
2 lg dulceata de ardei iute
2 fire de hasmatzuki

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Timp gatire

GĂTIRE

45min
Numar portii

PORȚII

4 portii
E toamna. Frunzele fosnesc sub pasi. Vantul suiera la geamuri. Si in casa e cald. Miroase a dovleac copt...si iubire...
Am copt dovleacul mai devreme, simplu de tot: l-am spalat, l-am taiat felii subtiri, l-am uns cu putin ulei de masline si l-am dat la cuptor pentru 45 de minute. Cand a fost gata l-am lasat sa se racoreasca putin si apoi am indepartat coaja si l-am taiat bucati.
Am taiat si branza cubulete si am adaugat-o peste dovleac. Am rupt nuca bucati si am presarat-o peste amestec , turnand inca putin ulei de masline.
Intr-un bol am asezat jumatate din mixul de seminte, am turnat amestecul, am adaugat dulceata de ardei iute ,iar la final am presarat restul de seminte si nuci si am decorat cu hasmatzuki.
Simplu, nu?

Si foarte gustos...sanatos...
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Salata de toamna cu dovleac copt" nu uita sa ii faci un review.

Observatii

Dovleacul copt ofera o multitudine de vitamine din complexul B. Cat despre asocierea cu branza halloumi si semintele , aceasta salata este perfecta pentru o cina sanatoasa.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Salata de toamna cu dovleac copt