E toamna. Frunzele fosnesc sub pasi. Vantul suiera la geamuri. Si in casa e cald. Miroase a dovleac copt...si iubire...
Am copt dovleacul mai devreme, simplu de tot: l-am spalat, l-am taiat felii subtiri, l-am uns cu putin ulei de masline si l-am dat la cuptor pentru 45 de minute. Cand a fost gata l-am lasat sa se racoreasca putin si apoi am indepartat coaja si l-am taiat bucati.
Am taiat si branza cubulete si am adaugat-o peste dovleac. Am rupt nuca bucati si am presarat-o peste amestec , turnand inca putin ulei de masline.
Intr-un bol am asezat jumatate din mixul de seminte, am turnat amestecul, am adaugat dulceata de ardei iute ,iar la final am presarat restul de seminte si nuci si am decorat cu hasmatzuki.
Simplu, nu?
Si foarte gustos...sanatos...
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor Oare este un lucru normal să realizezi că nu ai făcut niciodată prăjitura ta preferată? haha:)). Am făcut...
Desert prajitura DobosMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii