E toamna. Frunzele fosnesc sub pasi. Vantul suiera la geamuri. Si in casa e cald. Miroase a dovleac copt...si iubire...
Am copt dovleacul mai devreme, simplu de tot: l-am spalat, l-am taiat felii subtiri, l-am uns cu putin ulei de masline si l-am dat la cuptor pentru 45 de minute. Cand a fost gata l-am lasat sa se racoreasca putin si apoi am indepartat coaja si l-am taiat bucati.
Am taiat si branza cubulete si am adaugat-o peste dovleac. Am rupt nuca bucati si am presarat-o peste amestec , turnand inca putin ulei de masline.
Intr-un bol am asezat jumatate din mixul de seminte, am turnat amestecul, am adaugat dulceata de ardei iute ,iar la final am presarat restul de seminte si nuci si am decorat cu hasmatzuki.
Simplu, nu?
Si foarte gustos...sanatos...
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii