Curata coaja, inlatura samburii si taie perele cubulete potrivite;
Amesteca-le intr-un bol cu fresh-ul de lamaie si zaharul gelifiant si adauga-le in Crock Pot 4,7 L Digital;
Adauga scortisoara batoane, anasonul stelat si cuisoarele;
Amesteca bine, pune capacul si seteaza timpul de 2 ore si programul “high”;
Cu 10 min inainte de final adauga gellfix-ul si amesteca bine;
Odata incheiat programul de gatit, toarna compozitia in borcane fara sa le pui capacul;
Lasa compozitia sa se raceasca si pune-o in frigider – peste cateva ore vei avea o dulceata de pere minunata;
Pofta buna !
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaDe cand am revenit din Bulgaria, m-am gandit numai la vinetele mancate la un restaurant bulgaresc, asa ca astazi va prezint...
Vinete bulgaresti pregatite la slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4.7 L DigitalO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii