Curata coaja, inlatura samburii si taie perele cubulete potrivite;
Amesteca-le intr-un bol cu fresh-ul de lamaie si zaharul gelifiant si adauga-le in Crock Pot 4,7 L Digital;
Adauga scortisoara batoane, anasonul stelat si cuisoarele;
Amesteca bine, pune capacul si seteaza timpul de 2 ore si programul “high”;
Cu 10 min inainte de final adauga gellfix-ul si amesteca bine;
Odata incheiat programul de gatit, toarna compozitia in borcane fara sa le pui capacul;
Lasa compozitia sa se raceasca si pune-o in frigider – peste cateva ore vei avea o dulceata de pere minunata;
Pofta buna !
Reteta care m-a inspirat este aceasta https://www.bucataras.ro/retete/sarmalele-padurarului-de-post-81688.html. La fel...
Tocana paduraruluiDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de post
Comentarii