Ceapa se curăță și se taie mărunt. Morcovii se curăță și taie bucăți grosiere.
Aparatul slow cooker Crock Pot se pornește, setează la funcția HIG ptr 30 minute. Se pune ceapa mărunțită, morcovii, se asezonează de ulei, sare și piper și se lasă la gătit, neacoperit, până ce ceapa devine translucidă.
La gătit obișnuit pe plită, se lasă la foc mediu la dinstuit cca. 10 minute, până ce se înmoaie ceapa și morcovul.
Apoi se adaugă lintea, apa, vegeta sau fondul de legume, se acoperă și se lasă la gătit pe funcția HIGH, cca. 2 ore.
Între timp se spală spanacul, cepșoara și lămâia.
Iaurtul se amestecă cu coaja de lămâie, cepșoara tocată mărunt, până ce se îmbină gusturile.
După ce lintea a fiert se adaugă frunzele de baby spanac și usturoiul mărunțit lăsându-se la gătit încă 20 de minute, pe modul LOW.
Curry-ul se servește fierbinte cu sosul din iaurt și lipie.
Spor și poftă bună!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii