Pui uleiul in wok si cand este bine incins arunci acolo costitele si le coci bine, cate 3-4 minute pe fiecare parte.
Intre timp scoti samburii visinelor si le blendezi bine de tot. Adaugi apa.
Cand costitele sunt gata torni vinul, iar dupa o jumatate de minut adaugi visinele si condimentele.
Lasi sa se intrepatrunda 3 minute si golesti totul in vasul CrockPot.
Acoperi cu capacul , setezi optiunea "High" si lasi aparatul sa isi faca treaba timp de 2 ore.
Cand timpul a expirat adaugi mierea, cate putina pe fiecare costita, mai pui 1 ora aparatul la lucru si incepi sa pregatesti orezul.
Il speli din 2-3 ape, adaugi apa si un strop de sare, apoi il lasi la fiert, la foc mic cca 30 de minute. Stingi focul , adaugi ierburile, acoperi cu un capac si uiti de el .
In ultimele 5 minute de preparare a costitelor prepari sosul astfel: scoti samburii de la visine, le blendezi, adaugi apa si zaharul si le pui la foc mic. Dupa ce a fiert 1 minut adaugi amidonul, amestecand energic cu un tel si lasi sa fiarba 1 minut.
Servesti totul imediat, alaturi de cei dragi.
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii