Ciolan de porc la Multicooker

Postat pe: 07-10-2021
(0)

Ingrediente

Ciolan de porc cu os 1 bucată cca. 1200 g,
Pentru uns:
Dulceață de prune picantă 1 lingură,
Ulei de măsline 1 lingură,
Cimbru măcinat ½ linguriță,
Sare de mare 1 linguriță,
Piper proaspăt măcinat ½ linguriță,
Boabe de ienupăr 4 – bucăți,
Chimen semințe 1 /2 linguriță,
Boia de ardei dulce 1 linguriță,
Bere neagră cca. 330 ml.

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Timp gatire

GĂTIRE

01h:30min
Numar portii

PORȚII

2 portii
În primul rând ne ocupăm de marinată.
Se amestecă într-un vas uleiul de măsline, sarea, piperul, boiaua, dulceața picante de prune, semințele de chimen, boabele de ienupăr și cimbrul până ce se omogenizează ingredientele.
Ciolanul se spală apoi se tamponează și se unge cu marinata pe toate părțile. Apoi se așază în vasul aparatului de gătit Multicoocker, se programează aparatul la programul FRY pentru cca. 30 minute la 180 grade cu capacul deschis, rotindu-se din când în când. După ce s-a rumenit pe toate părțile se adaugă berea și se lasă la gătit, pe programul Bake încă cca. 60 minute la 150 grade, cu capacul închis.
Ciolanul se servește cu garnitura preferată (varză, cartofi, pâine, salate, murături etc) în cazul nostru cu găluște din pâine stil nemțesc.
Spor și poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Ciolan de porc la Multicooker" nu uita sa ii faci un review.

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciolan de porc la Multicooker