În primul rând ne ocupăm de marinată.
Se amestecă într-un vas uleiul de măsline, sarea, piperul, boiaua, dulceața picante de prune, semințele de chimen, boabele de ienupăr și cimbrul până ce se omogenizează ingredientele.
Ciolanul se spală apoi se tamponează și se unge cu marinata pe toate părțile. Apoi se așază în vasul aparatului de gătit Multicoocker, se programează aparatul la programul FRY pentru cca. 30 minute la 180 grade cu capacul deschis, rotindu-se din când în când. După ce s-a rumenit pe toate părțile se adaugă berea și se lasă la gătit, pe programul Bake încă cca. 60 minute la 150 grade, cu capacul închis.
Ciolanul se servește cu garnitura preferată (varză, cartofi, pâine, salate, murături etc) în cazul nostru cu găluște din pâine stil nemțesc.
Spor și poftă bună!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaChecul la cana este o metoda super-rapida de a avea un desert absolut delicios in timp record. Checul pufos cu nutella este...
Chec la cana cu NutellaSe pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapa
Comentarii