Branza proaspata de vaci la slow cooker Crock Pot

Portii
2
Timp pregatire
5 minute
Timp coacere
240 minute
Complexitate
redusa
Branza proaspata de vaci la slow cooker Crock Pot

Ingrediente

  • 1 l lapte
  • 400 g iaurt grecesc
  • 60 ml otet
  • sare (jumatate de lingurita)

Mod de preparare

Punem toate ingredientele in vasul de la slow cooker Crock-Pot de 2.4l, amestecam putin cu un tel, punem capacul si setam optiunea Low pentru 4 ore.
Dupa ce a s-au terminat cele 4 ore, turnam compozitia intr-un tifon fin si lasam la scurs pana a doua zi.
Branzica obtinuta cantareste 300 g.
Se poate servi dupa bunul plac!
Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate