In primul rand se pregatesc fructele, apoi bananele se curata de coaja si se taie felii. Cele doua bucati de kaki, se curata de coaja (cand sunt copti daca doriti, ii puteti consuma cu coaja, atat timp cat ii spalati bine), se pun la blender si se mixeaza bine pana devin un piure fin, iar mandarinele se taie in doua pentru ca vom avea nevoie de sucul lor.
Se pun cateva felii de banane intr-o cupa sau bol, apoi se stropesc cu suc de mandarina, iar la sfarsit se pune o lingura de piure de kaki.
Se pun din nou felii de banane, suc de mandarina, piure de kaki si se continua pana se folosesc toate felii de banane si piureul de kaki (ultimul strat trebuie sa fie de piure). Apoi, se sparg alunele si nucile, iar miezul se taie marunt, taiat miezul se pune peste piureul de kaki.
Se poate servi imediat. Dupa mine, este perfecta ca desert sau ca o gustare sanatoasa, intre mese.
Pofta!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaDe cand am revenit din Bulgaria, m-am gandit numai la vinetele mancate la un restaurant bulgaresc, asa ca astazi va prezint...
Vinete bulgaresti pregatite la slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4.7 L DigitalO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii