Salata Variata - Pentru O Cina cu Putine Calorii

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o salata mica
  • 2-3 cutiute de ton (cam 200 de grame)
  • 2-3 feliute de branza sau cascaval
  • o rosie
  • 10-15 masline
  • o ceapa mica
  • putina sfecla data prin razuitoare (prin gaurile mari)
  • stafide (dupa gust- mie imi place cu mai multe stafide)
  • sare
  • otet
  • ulei de masline
  • Optional: putin morcov dat prin razuitoare prin gaurile mari ( ca si sfecla)

Mod de preparare

Se spala salata si se taie fasii. Se aseaza in farfurie ca un pat de salata, deasupra punem rosia taiata cubulete, ceapa taiata marunt, tonul (scurs din uleiul din cutiuta), maslinele, sfecla data prin razuitoare si feliutele de branza (cascaval) taiate cubulete.

La sfarsit se adauga stafidele.

Se pune putina sare, otet si ulei de masline. Se amesteca putin si e gata pentru servit.
Este o salata pentru o cina usoara, satioasa si cu putine calorii.

Eu am folosit sfecla de la borcan gata acrita, dar este foarte bun si cu sfecla proaspata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa