Se spala salata si se taie fasii. Se aseaza in farfurie ca un pat de salata, deasupra punem rosia taiata cubulete, ceapa taiata marunt, tonul (scurs din uleiul din cutiuta), maslinele, sfecla data prin razuitoare si feliutele de branza (cascaval) taiate cubulete.
La sfarsit se adauga stafidele.
Se pune putina sare, otet si ulei de masline. Se amesteca putin si e gata pentru servit.
Este o salata pentru o cina usoara, satioasa si cu putine calorii.
Eu am folosit sfecla de la borcan gata acrita, dar este foarte bun si cu sfecla proaspata.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustAm preparat o mancarica tare buna pe care puteti sa o incercati si cu piept de pui, sau, de ce nu, si cu carne de vita.
Spaghete cu carne de porc, legume mexicane si sos de rosiiDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii