Se spala salata si se taie fasii. Se aseaza in farfurie ca un pat de salata, deasupra punem rosia taiata cubulete, ceapa taiata marunt, tonul (scurs din uleiul din cutiuta), maslinele, sfecla data prin razuitoare si feliutele de branza (cascaval) taiate cubulete.
La sfarsit se adauga stafidele.
Se pune putina sare, otet si ulei de masline. Se amesteca putin si e gata pentru servit.
Este o salata pentru o cina usoara, satioasa si cu putine calorii.
Eu am folosit sfecla de la borcan gata acrita, dar este foarte bun si cu sfecla proaspata.
Pentru a mai diversifica putin, am pregatit pentru micul dejun pancakes cu ce am gasit prin frigider si am realizat mici...
Tortulet aperitiv din pancakesDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoReteta de drob de miel. Drob traditional de miel reteta simpla pas cu pas. Reteta de drob de miel cu prapure si oua fierte....
Drob de miel
Comentarii