Salata se spala si se scurge bine, apoi se taie portivit de mare (daca e prea mare se turteste). Se pune deasupra ceapa taiata fin. Peste ceapa punem tonul si incepem sa inaltam salata. Peste ton punem morcovul ras, porumbul si maslinele. Acum salata frumos inaltata se presara cu stafide si cubulete de ananas (cele 2 rotite le taiem cubulete mici).
Castravetele il taiem in feliute subtiri rotunde, rosia o taiem in rondele si apoi fiecare felie in jumatate si oul il taiem in felii rotunde (de preferat sa se foloseasca aparat de taiat ou ca alfel se cam rupe).
Acum pe marginea plaoului cu salata punem o feliuta de castravete, o jumatate de feliuta de rosie si deasupra castravetelui punem o feliuta de ou si tot asa de jur imprejurul salatei.
Inainte de a se servi se pun sarea, otetul si uleiul
Daca vrem putem sa punem si niste miez de nuca sau alune fara coaja
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii