Salata se spala si se scurge bine, apoi se taie portivit de mare (daca e prea mare se turteste). Se pune deasupra ceapa taiata fin. Peste ceapa punem tonul si incepem sa inaltam salata. Peste ton punem morcovul ras, porumbul si maslinele. Acum salata frumos inaltata se presara cu stafide si cubulete de ananas (cele 2 rotite le taiem cubulete mici).
Castravetele il taiem in feliute subtiri rotunde, rosia o taiem in rondele si apoi fiecare felie in jumatate si oul il taiem in felii rotunde (de preferat sa se foloseasca aparat de taiat ou ca alfel se cam rupe).
Acum pe marginea plaoului cu salata punem o feliuta de castravete, o jumatate de feliuta de rosie si deasupra castravetelui punem o feliuta de ou si tot asa de jur imprejurul salatei.
Inainte de a se servi se pun sarea, otetul si uleiul
Daca vrem putem sa punem si niste miez de nuca sau alune fara coaja
In general foloseam struguri doar la tortul diplomat, dar de data aceasta am zis sa incerc si o altfel de prajitura. A iesit...
Prajitura cu struguriDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoReteta de drob de miel. Drob traditional de miel reteta simpla pas cu pas. Reteta de drob de miel cu prapure si oua fierte....
Drob de miel
Comentarii