Salata Tabouleh este o salata traditionala in Orientul Mijlociu si se realizeaza dintr-o varietate de legume proaspete, ulei de masline si condimente.
Spalam graul bulgur cu apa si il scurgem. Stoarcem zeama de la cele 2 lamai, punem graul bulgur intr-un castron mare si adaugam zeama de la lamai. Lasam graul la inmuiat circa 45 de minute sau pina se absoarbe toata zeama de lamaie.
Tocam celelalte ingrediente si le adaugam peste graul bulgur. Amestecam bine si mai adaugam suc de lamaie sau sare.
Putem sa adaugam si morcovi, castraveti, salata, ardei gras.
De asemenea putem sa inlocuim graul bulgur cu cuos cous sau cu conopida sau brocoli.
Depinde de gust si de imaginatia fiecaruia.
Trebuie sa recunosc ca este una dintre salatele mele preferate. Servita cu humus (crema de naut) este o combinatie irezistibila.
Pofta Buna!
Cu humus si lipie arabeasca (mie imi place cel mai multlipia Markouk
Dovleceii pane sunt un aperitiv delicios, perfect pentru orice masa. Preparati din felii subtiri de dovlecei, trecute prin...
Dovlecei pane - un aperitiv deliciosȘi în post sunt bune dulciurile, gogoșile, în special, pentru că nu diferă prea mult de cele de frupt. Eu...
Desert gogosi pufoase, de postO inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii