Curatam cartofii, ii spalam bine, ii taiem cuburi si ii asezam intr-o tava cu putina apa, ulei, sare si piper. Acoperim tava cu folie de aluminiu si o dam tava la cuptorul preincalzit, pentru circa 30 de minute sau pana se rumenesc. Dupa 20 de minute, scoatem folia de aluminiu. Intre timp, taiem legumele si sunca, dupa imaginatie, eu le-am taiat bastonase si pregatim sosul: amestecam mustarul cu zeama de lamaie si uleiul si potrivim gustul de sare si piper. Cand sunt gata cartofii, ii lasam sa se racoreasca si apoi preparam salata: amestecam intr-un castron cartofii, ceapa verde, gulia, castravetii murati, sunca si maslinele apoi adaugam si sosul. Pofta buna!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatCand eram mai mica ,bunica ne facea ,, pupi cu scoasa ,, asa li se spune la noi . Erau extrem de bune si gustoase , coapte in...
BranzoiciMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii