Cartofii si morcovul se pun la fiert in apa cu putina sare, iar intre timp pufuletii se pun intr-un vas mai mare, se stropesc cu cateva picaturi de apa si lamaie, se amesteca pana devin ca o pasta, iar apoi se freaca cu ulei (ca la maioneza) pana devine o maioneza de post,
Cartofii fierti se taie cubulete impreuna cu mocovul, se amesteca cu ceapa taiata rondele, cu castravetii la otet, piper, sare, maslinele curatate de samburi, 2-3- linguri de otet (dupa gust), boia de ardei iute si dulce, iar la urma maioneza de post.
Se poate manca ca si garnitura de snitele de soia, sper sa va placa!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii