Exista salata variata, taiata, la punga sau va puteti alege ce salata mancati de obicei, oricum, in functie de tip difera foarte, foarte putin la gust.
Dupa ce spalati salata, daca nu ati ales pe cea care se gaseste in super preparata, taiati-o bucati marisoare si asezati-o in bolul in care veti servi salata. Curatati marul de coaja si taiati-l cuburi mijlocii, sa se poata simti aroma cand gasesti cate o bucata prin salata.
Taiati si ananasul in bucati, se gaseste in rondele la cutie, (atentie nu aruncati sucul din cutie, se foloseste la final), bucati de orice marime doriti, in functie de cat de mult va place. Asezati peste salata taiata cuburile de mar si ananas, adaugati maioneza, cam 2-3 linguri si mestecati.
Dupa ce toate sunt bine amestecate adaugati sucul de ananas din cutie, daca ati ales o cutiuta mica si ati taiat toate bucatile puneti jumatate sucul, iar daca este mare de la 5 linguri in sus, depinzand de gustul fiecaruia, mestecati si gustati, trebuie sa aiba o savoare usor dulce.
Bon Appetit.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii