Exista salata variata, taiata, la punga sau va puteti alege ce salata mancati de obicei, oricum, in functie de tip difera foarte, foarte putin la gust.
Dupa ce spalati salata, daca nu ati ales pe cea care se gaseste in super preparata, taiati-o bucati marisoare si asezati-o in bolul in care veti servi salata. Curatati marul de coaja si taiati-l cuburi mijlocii, sa se poata simti aroma cand gasesti cate o bucata prin salata.
Taiati si ananasul in bucati, se gaseste in rondele la cutie, (atentie nu aruncati sucul din cutie, se foloseste la final), bucati de orice marime doriti, in functie de cat de mult va place. Asezati peste salata taiata cuburile de mar si ananas, adaugati maioneza, cam 2-3 linguri si mestecati.
Dupa ce toate sunt bine amestecate adaugati sucul de ananas din cutie, daca ati ales o cutiuta mica si ati taiat toate bucatile puneti jumatate sucul, iar daca este mare de la 5 linguri in sus, depinzand de gustul fiecaruia, mestecati si gustati, trebuie sa aiba o savoare usor dulce.
Bon Appetit.
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii