Se spala si se taie salata verde, castravetele si ardeiul. Salata valeriana se spala, se usuca, se pune intr-un bol, iar peste ea se pun legumele taiate inainte, maslinele, pinoli, samburii de nuca, sare si ulei de masline.
Se amesteca si se poate servi.
Daca doriti puteti adauga si zeama de lamaie!!!
Pofta!!
O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaDe aici am preluat aceasta reteta. Au fost tare bune briosele, iar eu am adaugat si ciocolata in interior.
Desert briose de vanilie cu ciocolata in interiorO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii