Salata Libaneza Tabbouleh

Postat pe: 17-06-2015
(0)

Ingrediente

(2-3 portii)
Cous cous – 120 g – 150 g
Apa fierbinte – 300 ml – 330 ml
Zeama de la 2 lamai (sau lime)
Ulei de masline – 60 ml
Ceapa rosie (potrivita) – 4 buc
Menta proaspata – cca 15 frunze – 20 frunze
Patrunjel – 4 legaturi
Rosii – 4-5 buc
Castravete – 1 buc
Sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:10min
Puneti apa fierbinte peste cous cous, adaugati sare, jumatate din cantitatea de zeama de lamaie, jumatate din cantitatea de ulei de masline, amestecati si lasati sa stea la temperatura camerei pentru cca o ora;
Tocati ceapa rosie si rosiile cubulete mici;
Scoateti miezul castravetelui, si fara sa il decojiti, tocati-l cubulete potrivite;
Tocati menta si patrunjelul (nu foarte marunt);
Asezonati cu sare si piper si amestecati toate ingredientele (inclusiv cous cous-ul) intr-un bol incapator;
Lasati la rece pentru cateva ore (aromele se amesteca mult mai bine) si serviti cu placere;
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Salata Libaneza Tabbouleh" nu uita sa ii faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Salata Libaneza Tabbouleh