Puneti apa fierbinte peste cous cous, adaugati sare, jumatate din cantitatea de zeama de lamaie, jumatate din cantitatea de ulei de masline, amestecati si lasati sa stea la temperatura camerei pentru cca o ora;
Tocati ceapa rosie si rosiile cubulete mici;
Scoateti miezul castravetelui, si fara sa il decojiti, tocati-l cubulete potrivite;
Tocati menta si patrunjelul (nu foarte marunt);
Asezonati cu sare si piper si amestecati toate ingredientele (inclusiv cous cous-ul) intr-un bol incapator;
Lasati la rece pentru cateva ore (aromele se amesteca mult mai bine) si serviti cu placere;
Pofta buna !
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii