Puneti apa fierbinte peste cous cous, adaugati sare, jumatate din cantitatea de zeama de lamaie, jumatate din cantitatea de ulei de masline, amestecati si lasati sa stea la temperatura camerei pentru cca o ora;
Tocati ceapa rosie si rosiile cubulete mici;
Scoateti miezul castravetelui, si fara sa il decojiti, tocati-l cubulete potrivite;
Tocati menta si patrunjelul (nu foarte marunt);
Asezonati cu sare si piper si amestecati toate ingredientele (inclusiv cous cous-ul) intr-un bol incapator;
Lasati la rece pentru cateva ore (aromele se amesteca mult mai bine) si serviti cu placere;
Pofta buna !
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaLa pranz le-am pregatit copiilor un piure si a ramas putin...care racit oricum nu mai e bun...si cum nu-mi place sa arunc...
Aperitiv bulete cu cascavalSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii