Salata Greceasca II

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cascaval 70 g
  • salata verde 50 g
  • ceapa rosie sau alba
  • castraveti 70 g
  • rosii 100g
  • feta 50
  • masline 20g
  • oregano 1g

Mod de preparare

Se spala legumele dupa care se lasa la putin cascavalul se lasa in tigaie 5 minute si se intoarce pe o parte si pe alta, dupa care se intoarce un castron cu gura in jos si se obtine forma dorita.
Se serveste cu sos francez.

Atentie la legume sa nu aiba apa pe ele de la spalare pt ca schimba gustul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc