Salata de Vinete (de Post)

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

3 vinete coapt (eu le-am avut la congelator)
1 ceapa mijlocie
sare
ulei cat cuprinde (cam 150ml)

Mod de preparare

Se coc vinetele in cuptorul de aragaz/gratar sau se scot de la congelator. Se decojesc, se lasa la scurs. Se toaca apoi, folosindu-va de un cutit de plastic sau de lemn. Daca folositi un cutit normal riscati sa se innegreasca vinetele.

Dupa ce au fost tocate, se incepe amestecarea lor cu ulei, folosindu-va de un mixer de mana.

Uleiul se toarna tot cate putin ca sa nu se taie salata. Este gata cand vinetele nu mai primesc ulei si au o culoare albicioasa deja.
Se drege de sare si la urma se rade ceapa si se incorporeaza in salata.
Ultimele 2 poze, asa cum am mai spus, le-am pierdut.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Salata de Vinete (de Post)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

danas
•  04.06.2010 15:04:44

f simplu

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Salata de Vinete (de Post)