Salata de Vinete (de Post)

Complexitate
redusa
Salata de Vinete (de Post)

Ingrediente

  • 3 vinete coapt (eu le-am avut la congelator)
  • 1 ceapa mijlocie
  • sare
  • ulei cat cuprinde (cam 150ml)

Mod de preparare

Se coc vinetele in cuptorul de aragaz/gratar sau se scot de la congelator. Se decojesc, se lasa la scurs. Se toaca apoi, folosindu-va de un cutit de plastic sau de lemn. Daca folositi un cutit normal riscati sa se innegreasca vinetele.

Dupa ce au fost tocate, se incepe amestecarea lor cu ulei, folosindu-va de un mixer de mana.

Uleiul se toarna tot cate putin ca sa nu se taie salata. Este gata cand vinetele nu mai primesc ulei si au o culoare albicioasa deja.
Se drege de sare si la urma se rade ceapa si se incorporeaza in salata.
Ultimele 2 poze, asa cum am mai spus, le-am pierdut.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)