Salata de Vinete (de Post)

Complexitate
redusa
Salata de Vinete (de Post)

Ingrediente

  • 3 vinete coapt (eu le-am avut la congelator)
  • 1 ceapa mijlocie
  • sare
  • ulei cat cuprinde (cam 150ml)

Mod de preparare

Se coc vinetele in cuptorul de aragaz/gratar sau se scot de la congelator. Se decojesc, se lasa la scurs. Se toaca apoi, folosindu-va de un cutit de plastic sau de lemn. Daca folositi un cutit normal riscati sa se innegreasca vinetele.

Dupa ce au fost tocate, se incepe amestecarea lor cu ulei, folosindu-va de un mixer de mana.

Uleiul se toarna tot cate putin ca sa nu se taie salata. Este gata cand vinetele nu mai primesc ulei si au o culoare albicioasa deja.
Se drege de sare si la urma se rade ceapa si se incorporeaza in salata.
Ultimele 2 poze, asa cum am mai spus, le-am pierdut.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide
Friptura De Miel

Friptura De Miel

Friptura De Miel
Drob de Miel

Drob de Miel

Drob de Miel
Cele mai apreciate rețete
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros
1
Dulciuri

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
2
Carte de bucate

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate

Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
Prajitura cu Nuca
3
Dulciuri

Prajitura cu Nuca

Prajitura cu Nuca
Ciorba de Spanac si Grausor (Untisor)
4
Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de Spanac si Grausor (Untisor)

Ciorba de Spanac si Grausor (Untisor)
Parteneri
Cozonac pufos cu aluat oparit
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.