Se coc vinetele in cuptorul de aragaz/gratar sau se scot de la congelator. Se decojesc, se lasa la scurs. Se toaca apoi, folosindu-va de un cutit de plastic sau de lemn. Daca folositi un cutit normal riscati sa se innegreasca vinetele.
Dupa ce au fost tocate, se incepe amestecarea lor cu ulei, folosindu-va de un mixer de mana.
Uleiul se toarna tot cate putin ca sa nu se taie salata. Este gata cand vinetele nu mai primesc ulei si au o culoare albicioasa deja.
Se drege de sare si la urma se rade ceapa si se incorporeaza in salata.
Ultimele 2 poze, asa cum am mai spus, le-am pierdut.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii