Boranis e un fel de salata iraniana, pe baza de iaurt, care se foloseste ca acompaniament la gratare, dar se poate manca si numai cu lipii. Sunt mai multe feluri de boranis, astazi va arat varianta cu vinete. Se poate face si cu vinete prajite, dar fiindca am avut vinete la congelator si prefer varianta cu calorii mai putine am facut-o pe aceasta. Chiar daca vreti sa prajiti vinetele sa o faceti la cuptor si vor absoarbe mai putin ulei.
Se toc vinetele marunt.
Se amesteca impreuna cu iaurtul, usturoiul.
Se potriveste de gust cu sare si piper.
Se presare deasupra nucile sfaramate. Sa nu le omiteti, ca ii dau un gust aparte.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii