 
		
	Se coc vinetele si ardeii, uniform.
Se curata de coaja si se lasa sa se scurga de zeama, intr-o sita.
Vinetele se toaca fin (cu cutitul), iar ardeii se taie in cuburi mici.
Se asaza totul intr-un bol si se adauga uleiul si usturoiul maruntit.
Se condimenteaza, dupa gust, cu nucsoara, sare si piper.
Se presara busuiocul proaspat si se omogenizeaza.
Se serveste cu felii de paine proaspata sau coapta!
 Pofta buna!

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii