Fierbeti vinetele intregi, cu coaja pe aburi pana cand acestea sunt moi (patrunse). Lasati sa se raceasca apoi rupeti-le cu mana bucati dupa plac si marime. Preferabil de marimea unui deget. Scurgeti apa pe care o lasa.
Dati pe razatoare usturoiul, taiati ceapa verde fin apoi amestecati cu sos soya, chili, seminte susan si ulei de susan.
Cele 2 linguri de ulei infierbantati intr-o tigaie apoi turnati peste restul de ingrediente.
Amestecati acestea cu vintele si tineti la rece.
De recomandat sa o serviti rece de la frigider, perfect pentru sezon de vara. Puteti servi cu orez pentru cei la dieta.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDescopera reteta perfecta de gogosi umplute! Afla cum sa pregatesti gogosi pufoase, cu umplutura delicioasa adaugata dupa...
Gogosi umpluteDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii