Salata de Sfecla cu Branza de Vaci

Complexitate
redusa
Salata de Sfecla cu Branza de Vaci

Ingrediente

  • -2- 3 buc sfecla rosie, coapta sau fiarta si taiata bucatele
  • -100 g branza proaspata de vaci
  • -1- 3 linguri ulei de masline, dupa gust si preferinta
  • -1-2 legaturi de ceapa verde, taiata rondele fine
  • -1 legatura de patrunjel verde, tocat marunt
  • -sare
  • -piper, proaspat macinat

Mod de preparare

Amestecati intr-un bol, cubuletele de sfecla rosie, ceapa si patrunjelul, maruntite.
Adaugati branza de vaci, condimentati cu sare, piper, dupa gust si omogenizati usor, fara sa sfarmati prea mult branza de vaci.

Puneti cateva linguri de ulei de masline, scuturati de cateva ori bolul si dati la rece pentru cel putin 1 ora.
Poate fi servita simpla; datorita aromei racoritoare i se poate alatura preparate picante din carne ori peste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici